[IZMENJAVA MEST / CITY-TO-CITY EXCHANGE]: SPLETNI SEMINAR ZA ISKANJE PARTNERJEV

Izmenjava mest / City-to-City Exchange: 11. marca se pridružite spletnemu dogodku za iskanje partnerjev in poiščite svojega popolnega partnerja!

Evropska pobuda za mesta se letošnje valentinovo gre urbanega kupida in omogoča povezave med mesti po vsej Evropi. V koledarjih si označite ponedeljek, 11. marca 2024, in se pripravite na spletni seminar o orodju Izmenjava mest (City-to-city exchange). Ta dogodek bo odlična priložnost, da najdete popolnega partnerja za svoje mesto. Zdaj je objavljen tudi posodobljen seznam članov skupnosti na portalu Portico. Raziščite ga, posodobite svoj profil in povečajte svoje možnosti, da se povežete s kolegi iz drugih evropskih mest.

Pridružite se nam v ponedeljek, 11. marca 2024, od 14.00 do 16.00 in se poglobite v bistvo izmenjave mest (City-to-city exchange) ter se povežite z drugimi mesti, ki se soočajo s podobnimi izzivi kot vi ali jih zanimajo ista urbana vprašanja.

Na tem dogodku boste našli partnerja!

Iskanje pravega partnerja za izmenjavo je lahko izziv. Spletni seminar je namenjen prav temu. Imeli boste priložnost stopiti v stik z mesti, ki jih zanimajo enake teme in ki lahko postanejo vaši partnerji za izmenjavo. Tako boste imeli res dobre možnosti, da je vaša izmenjava smiselna in uspešna.

Kaj lahko pričakujete od spletnega seminarja:

– Izmenjava mest (City-to-city exchange), zakaj se prijaviti? Spoznajte celotno paleto podpore, ki jo ponuja Evropska pobuda za mesta v okviru orodja Izmenjava mest, vključno s finančno podporo za obiske in strokovnim usmerjanjem za zagotavljanje učinkovitih izmenjav.

Pričevanja pionirjev izmenjave: Seznanite se z zgodbami o uspehu in pridobite vpogled v to, kako so izmenjave pomagale mestom pri njihovih izzivih.

Iskanje partnerjev: Na podlagi podatkov, ki jih boste podali ob prijavi, boste sodelovali v razpravah v podskupinah in se povezali z mesti iz vse Evrope, ki imajo enake interese in izzive kot vi.

Več o spletnem seminarju tukaj.

POZOR! V Sloveniji so upravičenci le določene občine, odvisno od stopnje urbanizacije. Seznam najdete tukaj.

Avtor novice je Evropska pobuda za mesta, prevod in priredba IPoP v okviru Urbane kontaktne točke.

Naslovna fotografija: EUI