POVEŽITE SE Z EUI SKUPNOSTJO

Evropska pobuda za mesta predstavlja novo funkcijo na spletnem portalu Portico, ki je dobro izhodišče za nove, uspešne povezave na področju urbanega razvoja. Prek skupnosti na portalu Portico se lahko povežete z več kot 1000 navdušenci nad urbanimi temami.

Pobrskajte po naši skupnosti

Ta nova funkcija portala Portico vam omogoča, da iščete med člani skupnosti glede na področje njihovega zanimanja, njihovo lokacijo, njihovo poklicno ozadje (uradniki, oblikovalci politik, odločevalci itd.), njihove razloge, zaradi katerih so se pridružili spletni skupnosti (na primer iskanje partnerskega mesta za izmenjavo mest ali pridružitev projektu, mreženje in izmenjava strokovnega znanja itd.). Po seznamu članov lahko iščete kadarkoli in posameznike neposredno kontaktirate. Preberite več.

Izboljšajte svoj profil

Omogočite svojim kolegom in potencialnim partnerjem, da se bodo lažje povezali z vami, in povečajte svojo prepoznavnost na platformi. Prijavite se v svoj račun in dopolnite svoj profil. Dajmo imenu obraz! Ne bodite sramežljivi, naložite svojo fotografijo in poskrbite, da bodo povezave še bolj osebne.

Avtor novice je Evropska pobuda za mesta, prevod in priredba IPoP v okviru Urbane kontaktne točke.

Naslovna fotografija: EUI