VODENJE IN KOMUNICIRANJE V ČASU NEGOTOVOSTI

0
56

Skupnost občin Slovenije vas vabi na izobraževalno delavnico VODENJE IN KOMUNICIRANJE V ČASU NEGOTOVOSTI 16. 3. 2021 ob 10.00  preko spletne platforme Zoom. 

Na izobraževalni delavnici za županje, župane, direktorice in direktorje občinskih uprav, bomo osvetlili pasti vodenja in komuniciranja v času negotovosti in ponudili nekaj dragocenih oprijemališč in strateških razmislekov, kako naprej.

Delavnica bo pomagala razumeti:

  • Družbena pričakovanja in pričakovanja sodelavcev, občanov in drugih deležnikov v času negotovosti
  • Pasti in ovire pri upravljanju kriznih situacij
  • Pomen profesionalnega komuniciranja v času negotovosti
  • Pomen krepitve ugleda in zaupanja

O predavateljici:

Izobraževalno delavnico bo vodila dr. Damjana Pondelek, strokovnjakinja za krizni management in strateško komuniciranje, svetovalka vodstvom in kolektivom, direktorica podjetja Urednica, d.o.o. 20-letne izkušnje in znanja na področju strateškega in kriznega managementa usmerja v krepitev vodenja, komuniciranja, organizacijske kulture, odnosov in sodelovanja, v upravljanje tveganj in ranljivosti ter v preprečevanje kriznih situacij oz. v njihovo strokovno, učinkovito in etično upravljanje.

Vsebina na strani VODENJE IN KOMUNICIRANJE V ČASU NEGOTOVOSTI se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here