Priročnik za učenje za trajnostni razvoj – vabilo na predstavitev

0
96
Delate z mladimi v šoli ali v prostem času?
Vas zanima učenje za trajnostni razvoj?

 

Vabljeni na kratko spletno predstavitev priročnika “Orodja za učenje – orodja za trajnostni razvoj“.

 

22. junija 2022 ob 14.00 na platformi Zoom.
Prijave iz organizacijskih razlogov zbiramo tukaj: https://forms.gle/FCjAC9Uwz7ug1b3Z6

 

Urbani sprehod, škatla za izmenjavo stvari in simulacija podnebne konference so tri od osmih orodij za sodobno, na kompetencah temelječe poučevanje učiteljev in mladinskih delavcev o trajnostnem razvoju.
Priročnik smo iz svojih praktičnih izkušenj sestavili partnerji projekta Tools for Learning – Tools for Sustainable Development Zelena Istra iz Pule, Legambiente Lombardia Onlus iz Milana in IPoP iz Ljubljane s podporo programa ERASMUS+.
Vsi udeleženci predstavitve bodo po pošti prejeli tudi tiskano verzijo Priročnika v slovenščini.
V prihodnjih dneh pa bo na voljo tudi digitalna verzija v slovenščini, angleščini, hrvaščini in italijanščini.
Predstavljenih je osem inovativnih orodij oziroma načinov za neformalno učenje, ki jih pri svojem delu z mladimi že vrsto let uspešno uporabljajo tri civilnodružbene organizacije: Zelena Istra (Hrvaška), Legambiente Lombardia Onlus (Italija) in IPoP – Inštitut za politike prostora (Slovenija). Orodja so osredotočena na tri tematska področja – urejanje prostora, zmanjševanje odpadkov in podnebne spremembe.

The post Priročnik za učenje za trajnostni razvoj – vabilo na predstavitev appeared first on IPoP – Inštitut za politike prostora.

Vsebina na strani Priročnik za učenje za trajnostni razvoj – vabilo na predstavitev se avtomatsko generira s spletne strani http://ipop.si/feed/?cat=-143, z dovoljenjem avtorjev.

DELI