Posvet Obnovljivi viri energije na objektih kulturne dediščine s primeri dobrih praks lokalnih skupnosti (najava)

0
99

Skupnost občin Slovenije, Zavod za varstvo kulturne dediščine Slovenije in Slovensko konservatorsko društvo pripravljajo posvet na temo Obnovljivi viri energije na objektih kulturne dediščine s primeri dobrih praks lokalnih skupnosti, ki bo v četrtek, 9. junija 2022, ob 10. uri, v Gradu Slovenska Bistrica. Na posvetu bodo sodelovali strokovni sodelavci s področja kulturne dediščine, predstavniki občin in strokovnjaki za energetske sanacije. Ključni akterji iskanja pravih poti, bodo na enem mestu predstavili najpomembnejša dejstva, ki usmerjajo njihovo odločanje, vzbujajo skrbi in možnosti za energetsko zeleno prihodnost obnove stavb kulturne dediščine.

Vabljeni, da rezervirate termin in se udeležite posveta, ki bo odprl aktualno področje energetskih sanacij objektov pod varstvom kulturne dediščine in številne izzive, pred katere so, kot njihove lastnice, postavljene tudi občine.

Podrobno vabilo bo objavljeno in poslano v kratkem.

Vsebina na strani Posvet Obnovljivi viri energije na objektih kulturne dediščine s primeri dobrih praks lokalnih skupnosti (najava) se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here