Grajeno javno dobro ter možnost uporabe rezultatov modelov vrednotenja v prostorskem načrtovanju (prestavljen na jesen)

0
90

Obveščamo vas, da je napovedan posvet prestavljen na jesenski termin. O novem datumu izvedbe boste obveščeni z vabilom in novo prijavnico. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

 

Skupnost občin Slovenije vas v sodelovanju z Marinko Konečnik Kunst in Luko Ivaničem vabi na posvet na temo možnosti uporabe rezultatov modelov vrednotenja nepremičnin v prostorskem načrtovanju ter ureditve grajenega javnega dobra po novem Zakonu o urejanju prostora ter Gradbenem zakonu.

Na posvetu bosta obravnavana dva tematska sklopa.

  • Možnost uporabe rezultatov modelov vrednotenja v prostorskem načrtovanju (potreba prostorskega načrtovanja v razmerah tržnega gospodarstva, vrste in uporaba ustreznih modelov vrednotenja nepremičnin)
  • Grajeno javno dobro (splošno, ZUreP-3 kot sistemski in področni zakon za grajeno javno dobro, povezava na izkazovanje minimalne komunalne oskrbe pri izdaji gradbenega dovoljenja po GZ-1)

*SOS si v skladu z organizacijo dogodka pridržuje pravico do dopolnitev programa.

Uradno VABILO za tiskanje je TUKAJ.

Vabljeni k prijavi, poslušanju in razpravi!

Vsebina na strani Grajeno javno dobro ter možnost uporabe rezultatov modelov vrednotenja v prostorskem načrtovanju (prestavljen na jesen) se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/kategorija/prostor/urbani_razvoj/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI