Govoriš Kohezijsko

0
843

Še ne? Potem te vabimo, da se udeležiš konference, ki jo CNVOS organizira 23. oktobra v Mariboru ali 26. oktobra v Ljubljani, kjer boste skupaj iskali odgovore na vprašanja, kaj je kohezijska politika in kako vpliva na naša življenja.

Če te zanima, koliko Slovenija prispeva v proračun EU in koliko iz njega prejme, se udeleži brezplačne konference, kjer boš s številnimi gosti spoznaval evropsko kohezijsko politiko in vlogo Slovenije v njej.

Na dogodku bodo sodelovali Bojan Suvorov, direktor Urada za kohezijsko politiko (Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko – SVRK), Ivan Žagar, predsednik Razvojnega sveta kohezijske regije Vzhodna Slovenija, Maja Tomanič Vidovič, direktorica Slovenskega podjetniškega sklada, Lilijana Madjar, direktorica Razvojnega sveta kohezijske regije Zahodna Slovenija, in izbrani predstavniki najzanimivejših projektov, ki so prejeli kohezijska sredstva.

Konferenci organizira CNVOS skupaj z Radiom Študent v okviru projekta ‘Govoriš kohezijsko?’, ki ga sofinancira Evropska komisija, Generalni direktorat za regionalno in mestno politiko.

 

Udeležba na konferenci je brezplačna.

 

Program dogodka in prijavo najdete tukaj. 

Vsebina na strani Govoriš Kohezijsko se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here