Forum solidarnosti z ukrajinskimi občinami

0
145

Skupnost občin Slovenije in program “U-LEAD z Evropo” vas vabita na spletni Forum solidarnosti z občinami iz Ukrajine, ki bo v petek, 8. julija 2022, od 10.00 do 12.00 ure. Uporabljena bo spletna platforma MS Teams.

POVEZAVA DO DOGODKA

Forum je poimenovan »Mostovi zaupanja med Ukrajino in Slovenijo: partnerstva, ki prinašajo upanje in rešujejo življenja!«. Cilji “Foruma solidarnosti” med Slovenijo in Ukrajino so:

– izpostaviti posebne izzive lokalnega upravljanja v času vojne v Ukrajini;

– predstaviti najboljše primere lokalne podpore s strani Slovenije, izzive, s katerimi smo se srečevali in kako smo jih obravnavali;

– spodbujati vzpostavitev novega občinskega sodelovanja za skupno delovanje med Slovenijo in Ukrajino.

Podrobnejši program foruma najdete na povezavi TUKAJ.

“Forum solidarnosti” bo potekal simultano v slovenskem, ukrajinskem in angleškem jeziku na spletni platformi MS Teams. Zato vam pošiljamo tudi navodila za uporabo aplikacije LiveVoice. Uporaba aplikacije je enostavna. Možna st adva načina:

1. Da v LiveVoice aplikaciji, ki ste jo naložili na vaš pametni telefon, vnesete številke: 459598 ter pritisnete »Join Life Event«;

2. Ali pa da odprete to povezavo v internetnem brskalniku: https://livevoice.io/listen/459598.

NAVODILA ZA UPORABO APLIKACIJE LIVEVOICE

Prosimo, da se 15 minut pred začetkom dogodka priključite na poslano POVEZAVO DOGODKA ter si tako zagotovite, da boste lahko udobno spremljali “Forum solidarnosti” ter se aktivno vključevali v razpravo.

Vsebina na strani Forum solidarnosti z ukrajinskimi občinami se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here