DIGIJAVNO – spletna konferenca o digitalnih orodjih za vključevanje javnosti

0
48

Skupnost občin Slovenije vas kot soorganizatorica spletne konference o digitalnih orodjih za vključevanje javnosti vabi na spletno konferenco DIGIJAVNO, ki jo organizira EUROPE DIRECT Koper-Capodistria 11. maja 2023, med 10.00 in 12.30, na spletni platformi Zoom.

Po zgledu dobrih izkušenj izvedbe delavnic DIGIJAVNO v letu 2021 in 2022, bomo za javne uslužbence, sodelavce organizacije civilne družbe in zainteresirane druge, izvedli konferenco o digitalnih orodjih za vključevanje javnosti, s katero vas bomo s pomočjo metod predstavitve dobrih praks in primerov digitalnega vključevanja javnosti, opolnomočili za samostojno izvedbo postopka vključevanja javnosti preko digitalnih orodjih.

Spoznali boste okvir digitalizacije v Sloveniji, procese in orodja za izvedbo spletnega posvetovanja, različne oblike spletnega sodelovanja za večjo  participacijo v lokalnih skupnostih, ozavestili pa tudi na pomen digitalnih pravic in pravil obnašanja na spletu.

Program  dogodka je dostopen tukaj.

Udeležba je brezplačna, obvezna je predhodna prijava na tej povezavi, do srede, 10. maja 2023. Povezavo na konferenco boste prejeli v potrditvenem e-mailu, nekaj dni pred dogodkom in ponovno na dan dogodka. Za več informacij se lahko obrnete na europedirect@pina.si.

 

Vsebina na strani DIGIJAVNO – spletna konferenca o digitalnih orodjih za vključevanje javnosti se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here