Z odpiranjem podatkov do boljšega sodelovanja v turizmu 4.0

0
132

Vpeljava novih tehnologij in obdelava podatkov v realnem času omogoča boljše spoznavanje destinacije, večjo optimizacijo potovanja in stroškov, hkrati pa povečuje priložnosti za dodaten zaslužek skozi presonalizirana doživetja obiskovalcev. Oblikovanje osebne uporabniške izkušnje potovanja je trend, ki povezuje turizem z uporabo podatkovne ekonomije

Na dogodku, katerega rdeča nit bo «povezovanje členov v verigi digitalizacije & združevanja & odpiranja podatkov, s poudarkom na turizmu, se bomo z zanimivimi sogovorniki dotaknili možnosti za razvoj turističnih destinacij z uporabo novih tehnologij in priložnosti, ki jih prinaša turizem 4.0. Predstaviti vam želimo konkretne priložnosti razpisov, podkrepljene s primeri dobrih praks na poti digitalizacije in ustvarjanja dodane vrednosti s pomočjo podatkov.  Zato nagovarjamo občine, vodilne turistične destinacije, regionalne razvojne agencije kot tudi podjetja, da se nam pridružite.

 

Dogodek bo v sredo, 17. junija 2020, s pričetkom ob 13.uri.

Potekal bo online preko platforme Zoom

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUuf-yppzsuG9a1h7LZFAhtjOuwOtZJGps

 

Udeležba na dogodku je brezplačna. Zaradi omejenega števila udeležencev je potrebna predhodna prijava preko e povezave, najkasneje do ponedeljka, 15. junija 2020.

 

Naj se sodelovanje 4.0 prične!

Vsebina na strani Z odpiranjem podatkov do boljšega sodelovanja v turizmu 4.0 se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here