X. Posvet Delovanje skupnih občinskih uprav v Sloveniji

0
243

Skupnost občin Slovenije, Združenje Mestnih občin Slovenije, Združenje občin Slovenije, Ministrstvo za javno upravo in letošnji gostitelj Mestna občina Nova Gorica prirejamo tradicionalni X. Posvet DELOVANJE SKUPNIH OBČINSKIH UPRAV V SLOVENIJI, ki bo potekal v sredo, 22. marca 2017.

V želji, da bi bilo naše srečanje zanimivo za najširši krog strokovnjakov, zaposlenih v javnem in zasebnem sektorju, vabimo k sodelovanju vse, ki želite biti aktivno udeleženi pri nadaljnjem razvoju tega področja.

Rok za najavo teme je 13. januar 2017. O izboru bodo prijavitelji obveščeni do 25. januarja 2017. Rok za oddajo končnih prispevkov in predstavitve v Power Pointu je do vključno  15. februarja 2017. Vsi prispevki bodo objavljeni v e – Zborniku posveta, o morebitni uvrstitvi v program posveta bodo posamezni avtorji obveščeni do 25. februarja 2017.

Več informacij o dogodku in prijavi najdete tukaj.

Vsebina na strani X. Posvet Delovanje skupnih občinskih uprav v Sloveniji se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here