Webinar – Izvajanje določb ZIUZEOP na področju predšolske vzgoje

0
134

Zaradi razglašene epidemije COVID-19 so vrtci od 16. 3. 2020 do nadaljnjega zaprti. Zaradi zaprtja vrtcev in s tem povezane oprostitve staršev za plačilo vrtca, bodo vsi vrtci beležili pomemben izpad sredstev. Dne 11. 4. 2020 je pričel veljati Zakon o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo, kateri bi naj ta izpad omilil, saj vsebuje tudi določbe, ki se nanašajo na financiranje predšolske vzgoje v času razglašene epidemije.

Z namenom, da se občine seznanite z izvajanjem določb in da prejmete vse nujno potrebne informacije ter pojasnila pri izvajanju interventnega zakona na področju predšolske vzgoje, vas Skupnost občin Slovenije vabi k udeležbi na webinarju, kjer bodo predstavniki Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport predstavili ključne informacije in razpravljali z vami o dilemah, ki se pojavljajo v praksi.

Prosimo vas, da vprašanja posredujete na prijavnici, saj bi jih želeli predhodno posredovati predstavnikom ministrstva.

Udeležba je brezplačna, prijave so obvezne, saj vam vabilo v spletno predavalnico pošljemo na vaš e-naslov iz prijavnice. Prijave so možne do četrtka, 23. 4. 2020 do 13. ure oziroma do zapolnitve mest (število mest je omejeno).

Vsebina na strani Webinar – Izvajanje določb ZIUZEOP na področju predšolske vzgoje se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here