Vabilo na posvet – Nacionalni forum zelenega gospodarstva 2018

0
162

Partnerstvo za zeleno gospodarstvo skupaj z Združenjem mestnih občin Slovenije in Skupnostjo občin Slovenije v sklopu sejma GREEN v Gornji Radgoni organizira Nacionalni forum zelenega gospodarstva, ki bo potekal v sredo, 4. aprila 2018, med 10. in 11.45. uro v dvorani 2 sejma GREEN.

Namen foruma je razprava o osnutku Kažipota prehoda v krožno gospodarstvo Slovenije. Slovenija je v letu 2015 začela proces prehoda v zeleno gospodarstvo, ko je sprejela Okvirni program prehoda v zeleno gospodarstvo in ustanovila delovno skupino Partnerstvo za zeleno gospodarstvo. Takrat smo prepoznali zeleno gospodarstvo kot našo dolgoročno strateško usmeritev, ki predstavlja priložnost za razvoj novih zelenih tehnologij, odpiranje zelenih delovnih mest, učinkovitejše upravljanje z naravnimi viri, promocijo in razvoj slovenskega znanja.

Udeležba na posvetu brezplačna, vendar zaradi omejenega števila mest samo na podlagi pravočasne predhodne prijave. Prijavite se na naslov klavdija.merc@gov.si, in sicer do 30. marca 2018. Po dogodku ste udeleženci vabljeni na ogled sejma GREEN.

Vabilo na nacionalni forum zelenega gospodarstva 2018

Kažipot – Izhodišča_30.11.2017

Vsebina na strani Vabilo na posvet – Nacionalni forum zelenega gospodarstva 2018 se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/kategorija/prostor/urbani_razvoj/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI