Vabilo na delovno srečanje osnutek Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o kmetijskih zemljiščih

0
46

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je pripravilo osnutek Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o kmetijskih zemljiščih, ki se nahaja v javni razpravi. Občine smo o predlogu zakona že obveščali in vas tudi seznanili s ključnimi novostmi. Več na povezavi TUKAJ.

Zaradi velikega obsega sprememb, ki bodo imele neposreden vpliv na lokalne skupnosti je SOS povabila ministrstvo k sodelovanju na delovnem srečanju z namenom predstavitve novosti, ki jih prinaša zakon za občine. Spletno srečanje bo potekalo v dveh delih:

 

1.     Predstavitev osnutka zakona

 

Leon Ravnikar, vodja Sektorja za urejanje kmetijskega prostora in zemljiške operacije, MKGP

 

 

2.     Razprava

 

Vprašanja in odgovori, predlogi in pobude, ki jih je po vašem mnenju potrebno nasloviti v zakonu

 

 

  • Vabilo z več informacijami prilagamo TUKAJ.
  • Gradivo (predlog zakona) najdete TUKAJ.

Udeležba je brezplačna, prijave so obvezne, saj vam bomo na sporočen e-naslov poslali povezavo na Zoom.

Predhodno nam lahko pošljete tudi morebitna individualna vprašanja, izpostavite dileme in nejasnosti (jih zapišete v priloženi prijavnici ali pošljete na naslov alja.lipnik@skupnostobcin.si), saj jih bomo posredovali ministrstvu in nanje odgovorili na srečanju.

Vljudno vabljeni!

Vsebina na strani Vabilo na delovno srečanje osnutek Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o kmetijskih zemljiščih se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here