Strokovna delavnica »Energijska prenova javnih stavb – od obvez do uspešne izvedbe«

0
255

Gradbeni inštitut ZRMK v soorganizaciji z GZS, Zbornico gradbeništva in industrije gradbenega materiala organizirata strokovno delavnico z naslovom »Energijska prenova javnih stavb – od obvez do uspešne izvedbe«, ki bo potekala v torek, 25. oktobra 2016,v prostorih GZS v Ljubljani.

Javni investitorji se srečujejo z vrsto izzivov – na področju priprave projektov, financiranja in uspešne tehnične izvedbe. Po prenovi morajo javne stavbe ustrezati najmanj zakonsko predvidenim minimalnim zahtevam, ob tem pa se odpira tudi vrsta povsem tehničnih vprašanj. Delavnica je namenjena investitorjem javnega sektorja in zainteresirani strokovni javnosti.

Udeležba na delavnici je brezplačna! 

Več si lahko preberete v vabilu, kjer najdete tudi program.

Prijavite se lahko preko spletne povezave do ponedeljka, 24. oktobra 2016 do 13:00. Za več informacij se lahko obrnete na: erika.osolnik@gi-zrmk.si in marjana.sijanec@gi-zrmk.si.

Vljudno vabljeni!

Vsebina na strani Strokovna delavnica »Energijska prenova javnih stavb – od obvez do uspešne izvedbe« se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here