Sodelovanje akterjev na lokalni ravni pri integraciji beguncev: primer Global Cleveland-a

0
341

Skupnost občin Slovenije, Platforma SLOGA in Veleposlaništvo ZDA v Ljubljani vas vabimo na delavnico z Joejem Cimpermanom, predsednikom Global Cleveland-a s slovenskimi koreninami (in dolgoletnim mestnim svetnikom v Clevelandu, ZDA), z naslovom »Sodelovanje akterjev na lokalni ravni pri integraciji beguncev: primer Global Cleveland-a«.

Delavnica bo potekala v petek, 18. novembra 2016 ob 10. uri v Mariboru (Tkalka, Alternativna poslovna stavba, Tkalski prehod 4, Maribor).

Namen delavnice je predstaviti kooperativo Global Cleveland kot primer vzpostavljanja partnerstev na lokalni ravni za krepitev integracije beguncev. Global Cleveland je neprofitna organizacija, ki se osredotoča na regionalni gospodarski razvoj z aktivnim privabljanjem in povezovanjem priseljencev s številnimi gospodarskimi in družbenimi priložnostmi. Delavnica bo potekala v angleščini.

Vabilo

Vsebina na strani Sodelovanje akterjev na lokalni ravni pri integraciji beguncev: primer Global Cleveland-a se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here