Slovenski regionalni dnevi 2018

0
451

Tudi letos Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo skupaj s partnerji organizira tradicionalne Slovenske regionalne dneve 2018, ki bodo potekali v Savinjski regiji, v Podčetrtku, Terme Olimia, Hotel Sotelia, dne 18. in 19. oktobra 2018 pod naslovom »Izzivi regionalnega razvoja«. Regionalni dnevi so postali stalnica vseh, ki se ukvarjamo z regionalnim razvojem in lahko doprinesejo k uresničevanju njegovih ciljev ter razpravi o aktualnih temah s področja regionalnega razvoja.

Tudi z letošnjo temo pritegniti čim več različnih akterjev: ministrstva, vladne službe, javne sklade in agencije, regionalne razvojne agencije, predstavnike lokalnih skupnosti, strokovne javnosti ter druge, da soočimo svoje poglede o tematiki. Vaša prisotnost in sodelovanje na regionalnih dnevih je pomembna za načrtovanje in uresničevanje ciljev regionalne politike. Osrednja tema prvega dne je posvečena izkušnjam in izzivom spodbujanja regionalnega razvoja s teritorialnim pristopom. Osrednja tema drugega dne so strategije razvoja 12 regij ob pripravi regionalnih razvojnih programov in regionalnih prostorskih planov, smernicam glede prostorskega razvoja regij, predstavljena pa bosta tudi 2 raziskovalna projekta.

Več o srečanju in programu si lahko preberete na spletni strani Slovenskih regionalnih dnevov: http://rrs.zrc-sazu.si/AKTUALNO/PROGRAM.aspx.

Udeležba na simpoziju je brezplačna, vendar je predhodna prijava obvezna. Prijavite se do ponedeljka, 15. oktobra 2018 (oziroma do zapolnitve prostih mest) na spletni povezavi: http://rrs.zrc-sazu.si/AKTUALNO/PRIJAVANASIMPOZIJ.aspx

Podrobnejše informacije glede nočitve:

·Wellness Hotel Sotelia**** superior

1x nočitev z zajtrkom (samopostrežni zajtrk), cena: 69,00 € na osebo v dvoposteljni sobi

· Hotel Breza****

1x nočitev z zajtrkom (samopostrežni zajtrk), cena: 55,00 € na osebo v dvoposteljni sobi

Doplačila: turistična taksa 2,00 € po osebi na dan, enoposteljna soba 36,00 € / noč H Sotelia, 25 € / noč H Breza

Cena za nočitev vključuje:

– 1x nočitev z zajtrkom

– kopanje v bazenih Wellness centra Termalija Relax

– vstop v savna svet Wellness centra Termalija Relax (gostje hotela Sotelia)

– uporabo fitnes studia

– »wellness bag« (kopalni plašč in brisača) v sobi

Nočitve prijavite na tej povezaviČe rezervirate preko telefona (03 829 70 00) pri rezervaciji opozorite, da se udeležujete dogodka Slovenski regionalni dnevi 2018.

 

Vsebina na strani Slovenski regionalni dnevi 2018 se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here