Slovenija v četrti industrijski revoluciji

0
384

Kabinet predsednika Vlade Republike Slovenije v sodelovanju z Mednarodno podiplomsko šolo Jožefa Stefana in partnerskimi organizacijami v sklopu Meseca krožnega gospodarstva 2016 organizira nacionalni posvet Partnerstva za zeleno gospodarstvo Slovenije z naslovom: Slovenija v četrti industrijski revoluciji, ki bo v četrtek, 10. novembra 2016, s pričetkom ob 8.30 uri v Veliki dvorani Vlade Republike Slovenije, Gregorčičeva 27 v Ljubljani.

Nacionalni posvet organizirajo s ciljem, da o izzivih, ki jih pred Slovenijo postavlja četrta industrijska revolucija spregovorijo predstavniki pristojnih ministrstev, gospodarstva, inštitucij znanja, strokovne in civilne družbe. Posvet je odprt za javnost, zaradi omejenega števila udeležencev posveta je potrebna predhodna prijava na elektronski naslov E: tatjana.debevec@gov.si, najkasneje do torka 8.11.2016.

Program posveta

Vsebina na strani Slovenija v četrti industrijski revoluciji se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here