Skrivnosti komunikacije po telefonu in elektronski pošti

0
247

Skupnost občin Slovenije vas vljudno vabi na delavnico z naslovom “Skrivnosti komunikacije po telefonu in elektronski pošti”, ki bo potekal v sredo, 22.3.2017, s pričetkom ob 9.30 uri (registracija od 9.00 dalje), v dvorani Marjance Ručigaj, Center Ivana Hribarja, Ljubljanska cesta 12 f, Trzin.

Vsi se dnevno javljamo na telefon, odpisujemo na elektronsko pošto. Kako zgraditi dober stik po telefonu in elektronski pošti? Kako začeti pogovor tako, da zgradimo res prijeten odnos in česa se izogibati? Kakšni so triki in skrivnosti ljudi, s katerimi vsi radi sodelujejo? Zakaj je »Lep pozdrav« najbolj nezaželen zaključek e-maila?

Na vse to in še več boste prejeli odgovore na posvetu »Skrivnosti komunikacije po telefonu in elektronski pošti«, kjer boste pridobili veliko praktičnega znanja, ki ga lahko nemudoma uporabite v vsakodnevni praksi, zapiske, da boste lahko obnovili znanje kasneje ter nova poznanstva in sproščeno vzdušje.

Vabilo na delavnico

Vsebina na strani Skrivnosti komunikacije po telefonu in elektronski pošti se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here