Revizija priprave proračuna in zaključnega računa, procedura umeščanja projektov v NRP, ter upravljanje z dolgom

0
118

Skupnost občin Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za finance ter Računskim sodiščem RS pripravilo posvet za zaposlene na občinah na katerem bodo predstavljene ključne ugotovitve računskega sodišča iz zbirnega poročila pri reviziji priprave proračuna in zaključnega računa proračuna, procedura umeščanja projektov občin v NRP ter upravljanje z dolgom v času nizkih obrestnih mer.

Na strokovnem posvetu bodo predavali namestnica vrhovnega državnega revizorja Blanka Zakrajšek in pomočnica vrhovnega državnega revizorja Mojca Škof, vodja sektorja za razvoj sistema proračuna pri Ministrstvu za finance Mojca Voljč ter Leo Knez vodja Sektorja za analize, upravljanje s tveganji in finančno statistiko pri Ministrstvu za finance.

Vabilo na s programom se nahaja na tej povezavi.

Predavateljem bo seveda možno zastaviti dodatna individualna vprašanja, katera lahko predhodno tudi zapišete v priloženi prijavnici.

Vsebina na strani Revizija priprave proračuna in zaključnega računa, procedura umeščanja projektov v NRP, ter upravljanje z dolgom se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here