Regijska konferenca o sodelovanju z občani v Mariboru

0
150

Zavod PIP, Skupnost občin Slovenije, CNVOS organiziramo regijsko konferenco z naslovom “S skupnimi močmi za boljšo občino in bolj zadovoljne občane”, ki bo potekala 19. junija 2019 ob 9.30. uri, v Vetrinjskem dvoru, Vetrinjska ulica 30, Maribor.

Na konferenci bomo z izmenjavo dobrih praks naredili korak naprej k boljšemu sodelovanju občin in občanov. Nanjo vabimo županje, župane, občinske uradnike in svetnike, seveda pa tudi vse ostale, ki vas tema zanima. Na konferenci bomo predstavili 1001 način sodelovanja z občani v občini Ajdovščina, odgovorili na vprašanje kako država spodbuja sodelovanje javnosti na lokalni ravni, predstavili bomo osredotočenost na proces in rezultate Prenova soseske Planina v Kranju in se seznanili s primeri dobrih praks sodelovanja z občani v Mestni občini Ljubljana in projekta Izboljšajmo Maribor v Mariboru.

Udeležba na konferenci je brezplačna, prosimo vas, da se nanjo prijavite najkasneje do 14. junija na tej povezavi

Vsebina na strani Regijska konferenca o sodelovanju z občani v Mariboru se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here