Razvojna konferenca 2020 – Pametna mesta prihodnosti

0
247

V sredo, 9. septembra 2020 bo v Mariboru, v Hotelu City, z začetkom ob 9.00 uri potekala razvojna konferenca Pametna mesta prihodnosti, ki jo organizirata Večer in A1 s podporo Skupnosti občin Slovenije.

Enodnevna konferenca je namenjena predvsem predstavnikom mest in občin kot tudi podjetjem, raziskovalnim in razvojnim institucijam; vsem tistim torej, ki s svojimi odločitvami in dejavnostmi omogočajo nadgradnjo obstoječe infrastrukture za boljši in naprednejši jutri. Na konferenci bomo gostili relevantne in strokovne govorce, ki bodo predstavili trenutne trende pri vzpostavljanju pametnih mest, razvojne priložnosti, možnosti financiranja, smernice dobrih praks iz tujine in razpravljali o možnih rešitvah za čim lažjo vzpostavitev pametnih mest in vasi tudi pri nas.

Bogat program, na katerem bosta svoje poglede na prihodnost predstavila tudi minister Boštjan Koritnik in EU poslanec Franc Bogovič najdete na spletni strani https://www.vecer.com/pametnamesta#. Med predavateljicami bo tudi dr. Emilija Stojmenova Duh, ki bo zastopala tudi SOS, saj kot vodja 4P DIH predstavlja strateško partnerstvo SOS z Fakulteto za elektrotehniko in MJU.

Udeležba na konferenci je brezplačna, registracijo zato priporočamo čimprej, najdete jo na povezavi

Vsebina na strani Razvojna konferenca 2020 – Pametna mesta prihodnosti se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here