Predstavitev projektnih idej za razpis pametna mesta in skupnosti – za udeležence

0
56

Upoštevajoč številne pozive občin, da Skupnost občin Slovenije zavzame neke vrste vlogo moderatorja pri aktivnostih oblikovanja konzorcijev na napovedan razpis Ministrstva za javno upravo za pametna mesta in skupnosti, smo se na skupnem sestanku z Združenjem mestnih občin Slovenije dogovorili za izvedbo predstavitvenega dogodka projektnih idej. Namen dogodka je prepoznati sorodne projektne predloge in dati priložnost vnaprejšnjim dogovorom glede konzorcijev s ciljem, da občine med seboj ne tekmujejo, temveč se dopolnjujejo in sodelujejo.

K predstavitvi svojih projektnih idej se je že prijavilo nekaj občin, nekatere so zaprosile za podaljšanje roka za prijavo, zato prijavnico k predstavitvam puščamo odprto tukaj.

Vabimo vse občine, da se seznanite s pobudami in možnostmi vključitve v konzorcije. Udeležba je brezplačna, prijave so obvezne, saj vam na sporočene e-naslove pošljemo povezavo do zoom sejne sobe.

VABILO

Vljudno vabljeni!

Vsebina na strani Predstavitev projektnih idej za razpis pametna mesta in skupnosti – za udeležence se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here