Predstavitev izbranih skupnostnih projektov v MO Nova Gorica

0
319

V torek, 31. januarja 2017, ob 10. uri partnerji projekta Skupnostno upravljenje z življenjskimi viri – Focus, IPoP, Umanotera in PiC –  v sodelovanju z Mestno občino Nova Gorica vabimo na predstavitev izbranih skupnostnih projektov v MO Nova Gorica, ki bo v Zvezi kulturnih društev “Točka” (Ulica Gradnikove brigade 25, Nova Gorica). Dogodek je namenjen medijem, lokalnim nevladnim organizacijam, prebivalcem soseske ob Cankarjevi in Gradnikovi ulici, partnerjem pilotnih projektov ter drugi zainteresirani javnosti.

Predstavljeni bodo pilotni projekti, priročniki za njihovo izvedbo in nadaljnji izvedbeni koraki občine v sodelovanju z lokalno skupnostjo.

Sodelovali bodo Ana Zavrtanik Ugrin, podžupanja MO Nova Gorica, Andreja Trojar Lapanja, vodja projektne pisarne, MO Nova Gorica, Tomislav Tkalec, Focus, društvo za sonaraven razvoj, Marko Peterlin, Inštitut za politike prostora.

Vsebina na strani Predstavitev izbranih skupnostnih projektov v MO Nova Gorica se avtomatsko generira s spletne strani http://ipop.si/feed/?cat=-143, z dovoljenjem avtorjev.

DELI