POSVET MOP O DOLGOROČNI PODNEBNI POLITIKI SLOVENIJE

0
185

Objavljamo vabilo na posvet Ministrstva za okolje in prostor o dolgoročni podnebni politiki Slovenije, ki bo potekal v sejni dvorani na Agenciji RS za okolje, Vojkova cesta 1b, 1000 Ljubljana, v sredo 29. 5. 2019, 10:00 – 12:30.

Cilj posveta je predstaviti osnutek okvira dolgoročne podnebne politike Slovenije za obdobje do 2050 v navezavi s pripravo dokumentov in odločitev na ravni Evropske unije in Združenih narodov za začetek izvajanja Pariškega sporazuma. Sledila bo razprava z vašimi vprašanji, komentarji, mnenji in predlogi.
Prijazno vabljeni, da se  pridružite in aktivno sodelujete pri iskanju še boljših rešitev na področju dolgoročne podnebne politike Slovenije.

Udeležba na posvetu je brezplačna. Za udeležbo na posvetu je obvezna predhodna prijava do ponedeljka, 27. 5. 2019, preko spletne povezave: https://forms.gle/NTNmtCMrTBrzr1n96

Vabilo

Program posveta

 

Vsebina na strani POSVET MOP O DOLGOROČNI PODNEBNI POLITIKI SLOVENIJE se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here