Pisarna IPoP se začasno zapira

0
57

Delo IPoP bo do nadaljnjega potekalo na daljavo. S tem želimo prispevati k prizadevanjem za zajezitev širjenja epidemije koronavirusa. Seveda bomo kot običajno na razpolago prek e-pošte. Zahvaljujemo se za razumevanje.

Delo na daljavo je v komunikacijski družbi precej običajna stvar in verjamemo, da je tudi naše vsakdanje delo mogoče ustrezno prilagoditi. Večino javnih dogodkov smo že odpovedali oziroma prestavili, nekatere pa bomo poskusili izvesti prek videokonferenc in webinarjev. Za sestanke z več udeleženci bomo uporabili orodja Skype ter Google Hangouts. Komunikacija znotraj ožjih projektnih skupin bo potekala prek klasične e-pošte, pa tudi s pomočjo orodij Messenger, Viber in WhatsApp, pogovori med posameznimi sodelavci pa bodo seveda potekali predvsem po telefonu. Omejili bomo tudi stike s partnerji oziroma jih prav tako v čim večji meri nadomestili s spletno komunikacijo.

Upamo, da bo zajezitev ali vsaj upočasnitev širjenja epidemije čim uspešnejša. Za to pa moramo svoje navade spremeniti vsi.

The post Pisarna IPoP se začasno zapira appeared first on IPoP – Inštitut za politike prostora.

Vsebina na strani Pisarna IPoP se začasno zapira se avtomatsko generira s spletne strani http://ipop.si/feed/?cat=-143, z dovoljenjem avtorjev.

DELI