Novosti Zakona o nevladnih organizacijah z vidika občin

0
210

Skupnost občin Slovenije vas vabi na izobraževalni seminar Novosti Zakona o nevladnih organizacijah z vidika občin, ki bo potekal 9. 10. 2018 od 10.00 – 13.00 v Kreativnem centru Poligon, Tobačna 5, Ljubljana. 

Na izobraževalnem seminarju bo na enostaven in praktičen način predstavljeno vse, kar morate vedeti o novostih zakona, o vaših obveznosti in obveznostih nevladnikov, ki se potegujejo za razpisna sredstva ter o vlogi občin v strategiji razvoja nevladnih organizacij.

Seminar je namenjen predvsem zaposlenim v lokalnih skupnostih na področju družbenih dejavnosti in drugim zainteresiranim, ki se pri svojem delu srečujete s pravnimi vidiki priprave občinskih razpisov na področju nevladnih organizacij.

Voditelj izobraževalnega seminarja bo Matej Verbajs, vodja pravne službe CNVOS, strokovnjak s področja nevladniškega prava in aktiven član delovne skupine za pripravo novega Zakona o nevladnih organizacijah.

Vabilo s programom

Vsebina na strani Novosti Zakona o nevladnih organizacijah z vidika občin se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here