Nov poziv v Zeleno shemo slovenskega turizma

0
355

Slovenska turistična organizacija v sodelovanju z mednarodno organizacijo Green Destinations in njenim akreditiranim partnerjem v Sloveniji, Zavodom Tovarna trajnostnega turizma GoodPlace, objavlja nov Poziv za destinacije za pridobitev znaka Slovenia Green Destination (naslednji poziv bo objavljen januarja 2018). Poziv 2017 je dostopen na portalu.

Prijave morajo prispeti najkasneje do 10. februarja 2017 do 15. ure.

Ob tej priložnosti pripravljajo tudi predstavitev novega poziva za vključitev destinacij v Zeleno shemo slovenskega turizma. Predstavitev bo v petek, 20. januarja 2017 med 11. in 13. uro na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana (1. nadstropje, dvorana A). Na dogodku bodo s strani Slovenske turistične organizacije in akreditiranega partnerja predstavljene vse pomembne informacije ob objavi novega poziva za vključitev oz. pridobitev znaka Slovenia Green.

Vsebine dogodka:

  • Slovenska turistična organizacija; mag. Maja Pak, direktorica: Uvodni pozdrav in predstavitev Zelene sheme slovenskega turizma.
  • Zavod Tovarna trajnostnega turizma GoodPlace; Jana Apih: Predstavitev novega poziva za destinacije
  • Zavod Tovarna trajnostnega turizma GoodPlace; Tina H. Zakonjšek: Predstavitev okoljskih znakov Travelife, EU Marjetica, Green Globe, Green Key, TourCert in Bio Hotels za ponudnike nastanitev in turistične agencije.

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar vas zaradi lažje organizacije vljudno prosimo, da jo potrdite po elektronski pošti na ideje@goodplace.si najkasneje do srede 18. 1. 2017.

V želji, da se v Zeleno shemo slovenskega turizma vključi čim več destinacij, nastanitvenih objektov in potovalnih agencij, objavljamo obvestilo tudi na spletni strani SOS.

 

Vsebina na strani Nov poziv v Zeleno shemo slovenskega turizma se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here