Napovedujemo: Študijski obisk na temo trajnostne mobilnosti v Velenju

0
129

Vabimo vas na študijski obisk, kjer se bomo na terenu spoznali z dobrimi praksami na področju trajnostne mobilnosti, kot so brezplačni javni promet, izposoja koles, pešbus in bicivlak ter urejanje šolskih prevozov.

Študijski obisk se bo 28. maja 2018 v Velenju delno odvijal na terenu, kjer se bomo od blizu spoznali z velenjskimi dobrimi praksami. Svoje dobre prakse pa bosta predstavili še Mestna občina Slovenj Gradec in Osnovna šola Mislinja.

Študijski obisk je dobra priložnost, da spoznate ukrepe za trajnostno mobilnost iz prve roke in izmenjate izkušnje, ki jih imate z uvajanjem in izvajanjem podobnih ukrepov v svoji občini. Razpravo ob koncu dogodka bomo namenili pogovoru o možnostih za prenos predstavljenih dobrih praks v druga okolja in medsebojno učenje.

Vabljeni predstavniki občin, javnih podjetij, nevladnih organizacij, lokalnih pobud, šol in drugih akterjev, ki se zavzemate za trajnostno mobilnost in bi želeli od blizu spoznati domače primere dobrih praks ter izmenjati izkušnje o podobnih pristopih.

Več informacij o študijskem obisku sledi kmalu.

Vsebina na strani Napovedujemo: Študijski obisk na temo trajnostne mobilnosti v Velenju se avtomatsko generira s spletne strani http://ipop.si/feed/?cat=-143, z dovoljenjem avtorjev.

DELI