NAPOVED – Festival družbenih inovacij in socialnega podjetništva

0
232

Skupnost občin Slovenije vas v sodelovanju z Ekonomskim institutom Maribor vabi na Festival družbenih inovacij in socialnega podjetništva (Social(i) Makers festival), ki bo potekal 5. septembra v Ljubljani.

Če bi želeli izvedeti kako ustanoviti uspešno socialno podjetje, kakšne so možnosti financiranja družbenih inovacij in socialnih podjetij ter več informacij o samem projektu Social(i) Makers in prihajajočih vsebinah brezplačnih usposabljanj, hkrati pa dogodek izkoristiti kot priložnost za mreženje, izmenjavo izkušenj in idej, vas prijazno vabimo, da si rezervirate termin in se nam pridružite.

Festival je namenjen vsem občinam, občankam in občanom, inovatorjem, oblikovalcem politik, financerjem ter ostalim zainteresiranim, ki bi želeli razmišljati in iskati rešitve za dolgotrajne izzive v vaših lokalnih okoljih ter se seznaniti z orodji za uresničitev idej na področju socialnih inovacij.

Vabilo.

Program dogodka, lokacijo in prijavnico bomo objavili v kratkem.

Vsebina na strani NAPOVED – Festival družbenih inovacij in socialnega podjetništva se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here