Najava posveta o izvajanju obvezne občinske gospodarske javne službe urejanja in čiščenja javnih površin

0
260

Ministrstvo za okolje in prostor v sodelovanju z Zbornico komunalnega gospodarstva pri Gospodarski zbornici Slovenije, Skupnostjo občin Slovenije in Inštitutom za politike urejanja prostora vabi na prvi posvet o izvajanju obvezne občinske gospodarske javne službe urejanja in čiščenja javnih površin, ki bo potekal 15. 2. 2017 ob 10:00 uri v dvorani A, GZS, Dimičeva 13.

V skladu s 149. členom Zakona o varstvu okolja je urejanje in čiščenje javnih površin določeno kot obvezna občinska gospodarska javna služba varstva okolja. Z izvedbo posveta želimo vzpodbuditi sodelovanje in povezovanje med ključnimi deležniki na področju te javne službe in oblikovati izhodišča za morebitne spremembe veljavne ureditve, s katero bi ustrezneje uredili in v nadaljevanju omogočili njen razvoj.

Vabilo z natančnim programom in prijavnico bomo objavili v kratkem.

 

 

 

 

Vsebina na strani Najava posveta o izvajanju obvezne občinske gospodarske javne službe urejanja in čiščenja javnih površin se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here