Model prostorskega razvoja Slovenije 2050

0
100

Ministrstvo za okolje in prostor, Direktorat za prostor, graditev in stanovanja vas vljudno vabi na drugo posvetovanje o modelu prostorskega razvoja Slovenije 2050, ki bo v torek, 14. novembra 2017, ob 9.00 uri, v Hotelu Slon, Slovenska cesta 34,  Ljubljana.
Model prostorskega razvoja se pripravlja v okviru prenove Strategije prostorskega razvoja Slovenije in bo vključeval zasnovo središč v sistemu poselitve z naborom ključnih storitev splošnega pomena ter opremljenost s ključno infrastrukturo. Na dogodku bosta predstavljena dva varianta predloga modela prostorskega razvoja Slovenije, ki sta bila oblikovana na podlagi vizije in dolgoročnih ciljev prostorskega razvoja, ob upoštevanju izhodišč, predstavljenih na posvetu v septembru 2017, ter posvetovanj s predstavniki resorjev.
Vabilo in program.

Zaradi lažje organizacije svojo udeležbo oz. udeležbo vaših sodelavcev prijavite na obrazcu ali na elektronskem naslovu sprs.mop@gov.siGradivo boste udeleženci prejeli preko elektronske pošte ob registraciji.

Vsebina na strani Model prostorskega razvoja Slovenije 2050 se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here