Lokalne politike za zeleno energijo

0
140

V sredo, 14. marca 2018, bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani na Dunajski cesti 18 v okviru sejma DOM 2018 v dvorani FORUM med 9. in 12. uro potekal Strokovni posvet o lokalnih politikah za zeleno energijo.

Lokalne skupnosti so eden od motorjev trajnostnega razvoja. Skupaj z občani imajo največji vpliv na ravnanje z energijo v stavbah in pri transportu. Še bolj kot zmanjševanje globalnih vplivov ima ustrezno ravnanje z energijo lahko pozitivne učinke na trajnostni razvoj lokalnih skupnosti z vključitvijo konceptov lokalne energetske samooskrbe, razpršene proizvodnje energije in krožnega gospodarstva.

Na dogodku bodo s predstavitvami aktivno sodelovali strokovnjaki Gradbenega inštituta ZRMK, Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani in predstavniki pilotnih občin.
Na posvet so vabljeni predstavniki občin, lokalne energetske agencije, energetski menedžerji, upravljavci stavb in druga zainteresirana strokovna javnost. Vsi udeleženci bodo imeli priložnost sodelovati v razpravi.

Udeležba na posvetu je brezplačna, kljub temu organizatorji prosijo, da se zaradi organizacije dogodka prijavite s spletno prijavnico na tej povezavi, ali po e-pošti: usposabljanje@gi-zrmk.si ali QR kode (ki jo najdete v povabilu) najkasneje do ponedeljka 12. marca 2018.

Povabilo na strokovni posvet LOKALNE POLITIKE ZA ZELENO ENERGIJO – DOM 2018

Vsebina na strani Lokalne politike za zeleno energijo se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here