KROŽNO GOSPODARSTVO ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ MEST IN REGIJ

0
218

V sklopu Evropskega tedna regij in mest, bo v Mariboru potekala strokovna konferenca Krožno gospodarstvo za trajnostni razvoj mest in regij, v četrtek, 27. septembra 2018, med 9:30 in 14:30 v Vetrinjskem dvoru.

Na strokovni konferenci bodo sodelovali slovenski strokovnjaki različnih področij, ki bodo predstavili različne vidike nujnosti prehoda v krožno gospodarstvo na državni ravni, predstavili pa bodo tudi vidnejše slovenske projekte, ki krožno gospodarstvo tudi v Sloveniji že postavljajo v prakso.

Konferenčnemu delu bo sledil tudi ogled Centra za pripravo sekundarnih surovin Maribor, ki je sestavljen iz preko 150
elementov, od katerih ima vsak pomembno vlogo pri ločevanju mešanih komunalnih odpadkov. V enem letu je zmožen v eni izmeni obdelati skoraj 40.000 ton mešanih komunalnih odpadkov.

Udeležba je brezplačna, svojo udeležbo na konferenci potrdite na elektronski naslov pr@wcycle.com, kjer so vam na voljo tudi za vsa dodatna vprašanja.

Vabilo

Program konference

 

Vsebina na strani KROŽNO GOSPODARSTVO ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ MEST IN REGIJ se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here