Izvajanje Zakona o športu in nacionalnega programa športa na lokalni ravni

0
106

Ob sprejetju novega Zakona o športu na MZIŠ ugotavljajo, da se na lokalni ravni pojavljajo številna vprašanja glede priprave letnih programov športa v skladu z novo zakonodajo, zato vas vabijo na posvet namenjen lokalnim skupnostim kot pomoč pri implementaciji Zakona o športu in Nacionalnega programa športa v RS na lokalni ravni.

Posvet je namenjen predvsem razjasnitvi določb vezanih na pripravo letnih programov športa v občinah, izvedbi javnega razpisa za izbor in sofinanciranje letnega programa športa ter brezplačni uporabi javnih športnih objektov in površin za šport v naravi za potrebe izvajanja letnega programa športa. Posvet je namenjen strokovnim sodelavcem, odgovornim za področje športa v lokalnih skupnostih.

Za lažjo organizacijo je potrebna predhodna potrditev udeležbe na naslov maja.zlatnar@gov.si najkasneje do ponedeljka 6. novembra 2017.

Vsebina na strani Izvajanje Zakona o športu in nacionalnega programa športa na lokalni ravni se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here