Izobraževanje za župane in direktorje OU – Uslužbenski sistem in učinkovita občinska uprava

0
305

Skupnost občin Slovenije v sodelovanju z različnimi partnerji organizira izobraževanje za župane in direktorje občinskih uprav, na katerem bodo predstavljene ključne vsebine glede pravic in dolžnosti županov v vlogi delodajalca in direktorjev občinskih uprav kot vodij in koordinatorjev zaposlenih v občinski upravi.

Izobraževanje bo potekalo v četrtek, 10. 01. 2019 s pričetkom ob 10. uri v dvorani Horus Austria Trend Hotela, Dunajska cesta 154, Ljubljana.

Na dogodku bodo sodelovali: Štefka Korade Purg, višja sekretarka na Ministrstvu za javno upravo, mag. Branko Vidič, sekretar na Ministrstvu za javno upravo, Duša Pokeržnik, inšpektorica višja svetnica na Inšpektoratu za javni sektor, mag. Metka Cerar, direktorica Inštitut za javno finančno pravo, in dr. Boštjan Brezovnik, direktor Inštituta za lokalno samoupravo, javne službe in javno-zasebno partnerstvo Maribor.

Vabilo s programom najdete TUKAJ.

 

Vsebina na strani Izobraževanje za župane in direktorje OU – Uslužbenski sistem in učinkovita občinska uprava se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here