Delavnica: Vključevanje deležnikov

0
283

Skupnost občin Slovenije in Ekonomski institut Maribor vas v sklopu projekta Social(i) Makers vabimo na delavnico na temo VKLJUČEVANJE DELEŽNIKOV, ki bo potekala 5.12.2018, med 10.00 in 13.00, v prostorih Kreativnega centra Poligon, Tobačna ulica 5, Ljubljana. 

Z namenom krepitve potencialov posameznikov, iniciativ in skupnosti za razmah socialne ekonomije bomo v sklopu Akademije družbenih inovacij izvedli delavnico, na kateri boste

Izvedeli vse o vključevanju deležnikov.

Danes je narava družbenih izzivov zelo zapletena. Pogosto jih ne more rešiti en sam akter pač pa zahteva usklajeno prizadevanje večih deležnikov, da bi lahko pripravili inovativne in trajnostne rešitve. Zato je vključevanje deležnikov koncept, ki ponuja priložnost za obvladovanje družbenih izzivov z iskanjem inovativnih rešitev in ustvarjanjem dodane vrednosti za vse, ki so v proces vključeni.

Vključevanje deležnikov je zelo učinkovita metoda in vam lahko pomaga pri dostopu do pomembnih virov, kot so finančna sredstva, družbeni odnosi ali dodatno znanje. Lahko vam pomaga tudi bolje razumeti skupine in probleme, ki jih nagovarjate.

Modul je primeren za vse, ki si prizadevajo za družbene spremembe: obstoječi ali bodoči socialni podjetniki, znanstveniki, oblikovalci politik in zainteresirani državljani.

Z nami bo dr. Karolina Babič, izkušena predavateljica, ki je tako teoretsko kot praktično predana raziskovanju in razvoju alternativnih družbenih in ekonomskih praks. Njeno delo se giblje od konkretnega razvoja zadružništva, družbenega inoviranja ter socialne ekonomije nasploh do teoretskega zanimanja za razmerja med etiko, politiko in ekonomijo.

Delavnica je brezplačna; za prehrano in osvežitev bo poskrbljeno.

Vsebina na strani Delavnica: Vključevanje deležnikov se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here