Akademija družbenih inovacij: Tehnologija in ustvarjalnost za družbene inovacije

0
130

V projektu Social(i)Makers smo oblikovali Akademijo družbenih inovacij, ki je osnovana kot spletni tečaj v angleščini, dostopen na povezavi https://social-innovation-academy.teachable.com/ Vsakih 14 dni je na voljo nova tema. Po vsej Sloveniji v dvotedenskem ritmu izvajamo delavnice v slovenskem jeziku za tiste, ki imajo radi neposredni stik s predavatelji in somišljeniki, praktične primere in delo v skupini.

Tokrat je na vrsti že tretja delavnica, na kateri boste izvedeli, kako razvijati inovativne izdelke in storitve z načrtovanjem, preskušanjem in izvajanjem in kako vključevati v ta proces uporabnike, ki jim je vaš izdelek/storitev namenjen. Seznanili se boste z orodji za razvijanje in preskušanje novih idej, ki temeljijo na ustvarjalnem razmišljanju (Design Thinking).

Predavali vam bodo izkušeni predavatelji, ki se že vrsto let ukvarjajo z ustvarjalnimi tehnikami ter razumejo družbene inovacije in mesto družbenega podjetništva v sodobni družbi.

Delavnica je brezplačna; organizatorji bomo poskrbeli tudi za osvežitev.

Vsebina na strani Akademija družbenih inovacij: Tehnologija in ustvarjalnost za družbene inovacije se avtomatsko generira s spletne strani https://skupnostobcin.si/dogodki/feed/, z dovoljenjem avtorjev.

DELI

NAPIŠI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here